2015. október 26., hétfő

Bútorgombot

Az egész úgy indult, hogy szerettem volna a Wind&Beer bútorokhoz, egyedi saját bútorgombokat gyártani, amik úgy passzolnak a cuccokhoz, elegánsak, de van bennük egy kis játék .(játék az kell, mindenhova, mindenbe, anélkül uncsi az élet, minden értelmes élőlény játszik kortól függetlenül, csak az ember olyan nyomi, hogy "én már felnőttem" címszóval valamiért kitörli ezt a mindennapokból) Megmondom őszintén, ezeket a fehér meg mindenféle kerámia gombokat nem szeretem. Nem igazán tudom megmagyarázni, csak nem.

Aztán jött Orsi, aki rákattant a betonra. Még májusban, az első alkotós hétvégén jött elő, hogy öntsünk beton tárgyakat, mert az marháuljó. Attól függetlenül, hogy mindenki rápörgött a dologra,  ebből persze nem lett semmi, a bor fogyott, a sztorik kerültek elő, de a beton a zsákban maradt.

Aztán pár hónapra rá Orsi bizony gyártott beton bútorgombokat , Erikának az egyik szekrényhez. Nah, és akkor én itt mondtam, hogy nekem betongomb kell, de ennél Bálintosabb. Szóval ezek a gombok DASH inspirálta, Bálint kicsit a saját képére formálta bútorgombok lettek.