2014. július 21., hétfő

Csupácsop ülőke (Avagy a 'lubb előfutár)

Nah, az van amire drága nagypapám mindig azt mondta: "megint túl sok mindent csinálsz fiam, ezért igazából semmit sem". A túl sok részével egyet is értettem, a második felével viszont még mindig nem sikerült megbarátkoznom. Mivel annyi történik, hogy az arányok csúszkálnak ide, vagy éppen oda. Szóval készül a kislemez, közben utazgattam is egyet, sorakoznak a festésre váró bútorok, csiszolgatok a 'lubban, meg azért közben dolgozni is kell. Értelem szerűen a blogos dolog kicsit elmaradt (elnézéseteket kérem). 




Aki követ Facebookon, az tudja, hogy az irány be van lőve, mármint a "lubb új arculatához. Sok krém, fehér, öreg fák, ipari kiegészítők és a szín amit mindenki mentának hív. Aki érti kérem magyarázza el nekem, mert ez a szín nem hasonlít a mentához. (Oké, hogy ez olyan dolog lehet, mint a bacon szalonna, de ha zöldségesnél mondjuk melon dinnyét kérek szerintem furcsán néznek, pedig az elv alapján nem is lennék túl hülye :) De egye fene túl teszem magam rajta, maximum magamban hubba bubba zöldnek hívom, nagy kaland. Szóval pár tárgy menta (khm hubba bubba) zöld színt kap. Igyekszem majd nem túlzásokba esni és nem lekenni mindent ilyenre, de bevallom néha azért elkap a gépszíj. Majd szóljatok rám!

A "hova ültessem a pár percre beugrott vendéget, ha a kanapék tele vannak" kérdés mindig is gondot okozott. Bevallom az ötlet nem az enyém (Csók Vivien), de egyszerű és nagyszerű, plusz, remekül illik a kitalált térbe. Kell hozzá egy nagy bödön, (esetünkben egy baromi nagy nyalókás bödön) egy kevés festék, párna és pár perc.



Mivel a fület sehogy sem tudtam leműteni róla, kénytelen voltam azt is maszkolni a fém peremekkel együtt. A kötelező zsírtalanítás után, már csak le kellett fújni pár rétegben.




A párnával bevallom dilemmában voltam. Első körben fix dologban gondolkoztam, mint a gumipuff esetében. De rá kellett jönnöm, hogy az addig oké, hogy én vigyázok rá, mert a szemem előtt lebeg a moshatóság hiánya, de balesetek történnek, akkor viszont hiba van a rendszerben. Például a gumipuffot a macska nagyon kinézte magának (Erről csináltam is egy diagramot) és hát ő nem vigyáz rá.


Szóval úgy döntöttem csak rádobok egy párnát. Kész. Igazán a 'lubban fog majd mutatni a dolog, de én már most imádom. A hubba bubba zöld pedig remek választás volt. Tenkjú internet!








1 megjegyzés:

  1. Nyalókásvödör? Kérem! Lehetőleg teli, hogy meglegyen a kihívás is!

    VálaszTörlés