2014. május 19., hétfő

Hűtőt a 'Lubba

bögrés bejegyzésnél valamiért, a megemlített, táblafestékkel lekent hűtő jobban érdekelt Titeket, mint maguk a bögrék. Ezért gondoltam nem takargatom tovább. Plusz lassan nekiesek a "nagy 'lubbalakítás 5.0-nak" és előtte mindenképpen szeretném megmutatni a jelenlegi helyzetet is. Részletekben, utána pedig egészében.

A 'lubb a nyári törzshelyem. Nyáron meleg van. Inni pedig hideget szeretünk. Viszonylag hamar kilogikáztam, hogy hűtő mindenképpen kell. A lényeg, hogy keveset fogyasszon és beleolvadjon a 'lubba mint olyanba.

Biztos mindenki látott már valamelyik boltban ilyen hengeres hűtőből egy példányt. Kitaláltam, hogy nekem ilyen kell, mert nem kocka, mert nincs tele felesleges cullangokkal és amúgy is tök menő. Jelenleg rengeteget találni a neten, amikor én vadásztam persze egy darab sem volt. A legjobbkor hullott az ölembe egy kidobásra szánt darab, mert éppen kezdtem feladni és a nagy melegre való tekintettel, beletörődni egy sima kis hűtő vásárlásba. De a lényeg, hogy szemétszállítás címen kaptam egy ilyet.

Az ezüst-kék minta festve volt, a márka és a logó pedig matricázva. Első közben ezeket kellett levakarni. A maradék ragasztót, pedig egy kevés alkohol remekül leoldotta. A festéket finom csiszolópapírral megérdesítettem, hogy az új réteg jobban tapadjon. Portalanítás után jöhet a festés.


Ehhez a szokásos fekete táblafestéket és kis szivacshengert használtam, hogy a felület szép egyenletes legyen. Kapott 3 kiadós réteget, tökéletesen elfedte a korábbi mintát. Mehet is a helyére. Remek móka egy-egy összejövetel alkalmával a megfelelő témában összepingálni, vagy épp aktuálisan tudatni a vendéggel, mit is talál, ha belematat a 'lubbhűtőbe.






3 megjegyzés:

  1. Most sem okoztál csalódást :)) Tuti, hogy ha egyszer beszerezném ezt a táblafestéket, akkor mindent be akarnék festeni vele:D

    VálaszTörlés